علت بروز تهوع:

تهوع می تواند به علت خوردن غذای های چرب , دریا زدگی یا ماشین گرفتگی , اضطراب ,

دارو های بیهوشی و یا ضد افسردگی, شیمی درمانی , بوهای ناخوشایند , تغییرات هورمونی و آبستنی

ناراحتی های گوارشی , زخم گوارشی , سردرد میگرنی , سنگ کیسه صفرا , بیماری های کلیه و کبد و

در نهایت احتمالا سرطان باشد.

درمان تهوع با طب سنتی:

  1. دود و بخور سیاه دانه مفید است.
  2. برگ گشنیز از تهوع جلوگیری می کند.
  3. میخک تهوع را بند می آورد.
  4. عصاره پونه نهری با سکنجبین و رب انار از تهوع جلوگیری می کند.

خوراکی های مفید برای درمان تهوع :

رب انار , سیب ترش و شیرین , شربت آبلیمو , شربت به لیمو , سنجد , تمرهندی , آب زرشک , شاه دانه و عصاره میوه به.

عرقیات و آبمیوه جاتی که برای درمان تهوع مفیدند :

یکی از عرقیات نام برده را روزی ۱ الی ۲ فنجان میل نمایید: عرق نعناع , عرق بابونه , عرق بالنگ , عرق پونه , عرق زرشک

عرق مرزه , عرق شاه تره , عرق کاسنی.

موارد پرهیز :

سوپ , آبگوشت , آش